Kontorsstädning Nyköping

Prisvärd Städservice för Företag

förmuläret eller ring oss direkt på 076 022 09 40

Professionell Kontorsstädning

Anpassade Städprogram för Företag

Vår professionella kontorsstädning är utformad för att säkerställa en ren, hälsosam och trivsam arbetsmiljö för ditt företag. Vi förstår att varje företag har unika behov och krav när det gäller städning, och därför erbjuder vi skräddarsydda städprogram som passar just din verksamhet. Med vårt team av erfarna och noggranna städproffs kan du vara säker på att ditt kontor kommer att hållas i toppskick. Vi tar hand om allt från dammsugning, golvmoppning, och rengöring av arbetsbord till desinficering av gemensamma ytor och toaletter. Vi är flexibla när det gäller tid och frekvens, och vi anpassar oss efter dina önskemål. Oavsett om du behöver daglig städning, veckostädning eller en mer sällsynt service, är vi här för att tillgodose dina behov. Vår målsättning är att ge dig en smidig och pålitlig städningstjänst som låter dig fokusera på din kärnverksamhet. Med regelbunden kontorsstädning kan du skapa en produktiv och hälsosam arbetsmiljö som uppskattas av dina anställda och kunder.

Kontorsstädning pris

Vad kostar kontorsstädning?

Vår professionella kontorsstädning erbjuder högkvalitativ service till konkurrenskraftiga priser. Vi förstår att företag i Nyköping söker pålitliga städtjänster till rimliga kostnader. Därför är vi stolta över att erbjuda kontorsstädning till ett pris av endast 350 kr per timme, exklusive moms.

kontorsstädning i Nyköping, rent kontor
kontor i Nyköping efter städnig

Boka löpande kontorsstädning

Vad kostar löpande kontorsstädning?

Kontorsstädning (löpande) kostar från 25 kr/m² exklusive moms för kontor på ett par hundra kvadratmeter. Med detta alternativ får du städning 2–3 dagar i veckan, under ett par timmar per dag. Våra professionella städare kommer regelbundet för att säkerställa att ditt kontor alltid är rent och fräscht. De tar hand om allt från dammsugning och golvmoppning till rengöring av arbetsbord och pentryområden. Om kontorsytan överstiger 1000 m² krävs mer frekvent och längre städning (räkna med ungefär 6 timmar per dag dagligen), och priset per kvadratmeter kan då vara cirka 40 kr eller mer. Denna nivå av städning är perfekt för större företagslokaler där det krävs noggrann och regelbunden rengöring för att upprätthålla en hälsosam och trivsam arbetsmiljö.

Boka Kontorsstädning

Regelbunden och pålitlig städning

förmuläret eller ring oss direkt på 076 022 09 40

rent kontor efter städning
Giltigt namn krävs.
Ange en giltig e-postadress.
Ange en giltig e-postadress.
Ange en giltig meddelande.